Siivousta, pakkailua ja jemmailua

Yksi digitaalisen residenssin haasteista liittyy lopettamiseen. Miten voisin sulkea oven perässäni, kun teos nykyisessä muodossaan jää sisäpuolelle, vaikka kopio siitä kulkeekin repussa, minne polut haarautuvatkaan.

Ehkä piilotan avaimen ja sanon että se tipahti kaivoon.

(Y/N) sisältää kaksitoista tekstiä, joista neljä on vieraskirjoituksia. Kiitos – ilmestymisjärjestyksessä – Penjamille, Rekolle, Riikalle ja Markulle kiehtovista kirjoituksista. Penjamin ja Riikan tekstit laajentuvat edelleen, vielä residenssin päätyttyäkin.

Lisäksi jatkan tekstien editointia sekä linkkien, esimerkkien ja tehtävien lisäämistä omaan tahtiini. ”Työkalupakin” etusivulle kirjoitan vielä johdannon ja laadin sisällysluettelon, jonka toivon lisäävän luettavuutta.

Kiitos Nokturnon porukalle: Virpille, Teemulle ja Laurille. Tavataan tosiaan loppupalaverin ja hienosäädön merkeissä 21.11. Kiitos myös Nihil Interitille sekä WSOY:n kirjallisuussäätiölle residenssityöskentelyn mahdollistamisesta. Kaikille lukijoille erityiskiitos eri yhteyksissä saaduista kommenteista ja kannustuksesta!

Laitan oven kiinni. Jään oven väliin.